Cuijk: Uitbreiding woonwijk Heeswijkse Kampen (fase 2 en 3)

De Heeswijkse Kampen. Een gezellige, recreatieve woonwijk. Direct gelegen aan de Heeswijkse plassen die uitmonden in het water van de Maas. Een ruim opgezette, veilige wijk met een diversiteit aan woningen. Van starterswoningen tot ruime tweekappers en luxe appartementen. Nostalgisch, groen of recreatief; altijd in de nabijheid van water. Wonen in de Heeswijkse Kampen is waterrijk wonen. Een wijkcentrum maakt onderdeel uit van de ontwikkeling.

De Heeswijkse Kampen (fase 2 en 3) betreft de grootste uitleglocatie binnen de gemeente Cuijk. Voor het project zijn 1200 woningen gepland.

De werkzaamheden als projectleider zijn deels gestart in de realisatiefase (deelproject: De Nielt en deelproject: Wonen aan het water) en deels in de ontwerpfase (deelproject: Wonen in het Groen en het wijkcentrum). Met name de ontwikkeling van het wijkcentrum had voor de aanvaarding van de opdracht een grote vertraging opgelopen. Realisatie van wijkcentrum versnelt, onder andere door voorkomen van instellen beroep bij de Raad van State door omwonenden (veel energie in gestoken).